De magie van Energie.

Elly Kassenaar Onderwerp: actief makers,afremmers,doelen bereiken,dromen realiseren,energie,fit worden,gelukkig zijn,gezond oud worden,gun het jezelf,Neurotransmitter analyse 1 reactie(s)

Gastblog2

 

 

 

 

 

 

 

Gastblog van Annemarie Bosman van Praktijk Buon Appetito

Gun jij het jezelf om meer energie te hebben? Energie is alles!

Wil je fit worden, dan heb je daar energie voor nodig. Wil je gelukkig zijn, dan heb je daar energie voor nodig. Wil je je leven verbeteren, dan heb je daar energie voor nodig. Wil je doelen bereiken, dromen realiseren, dan heb je daar energie voor nodig!

Wat ik keer op keer zie bij mezelf en mijn klanten is dat een van de sleutels om ook echt meer energie te krijgen is dat we het onszelf ook echt moeten gunnen.

En je denkt nu misschien: tuurlijk gun ik dat mijzelf maar toch is dat soms best nog lastig. We saboteren onszelf en onze verlangens heel makkelijk.

Ik merk het iedere dag bij mezelf en ook bij mijn klanten hoe moeilijk dit is.

Bij iedere stap vooruit die we maken komt ook de vraag weer naar boven: “Kan ik mezelf dit gunnen? Wil ik mezelf dit gunnen”. Deze vraag stellen we niet met exact deze woorden helaas, dan zouden we het wel direct in de gaten hebben. Deze vraag stellen we onbewust. En we beantwoorden deze ook onbewust. Maar vaak negatief en niet op een manier die ons ook ECHT verder helpt.

 

‘Deze week even niet, ik heb zoveel aan mijn hoofd, ik pak het volgende week wel weer op.’

Herkenbaar? Of je hebt teveel stress: ‘Ja dat is vandaag even niet anders.’

‘Vanavond ga ik vroeg naar bed.’ ‘Eerst die film nog zien en dan ga ik echt.’

‘Eigenlijk zou ik de buitenlucht in moeten, maar ik heb het zo druk, morgen doe ik het echt.’

‘Vers koken? Ja dat zou ik echt heel graag willen, want ik geloof daar wel in, maar weet je wel hoe ingewikkeld dat is met mijn agenda, en binnen mijn gezin? Gewoon onhaalbaar.’

 

Zie je de saboterende gedachten? Welke antwoorden gaan ervoor zorgen dat jij meer Energie in je leven brengt? In je lichaam? In je hoofd?

Met al deze antwoorden doen we de deur naar meer energie voor onszelf dicht.

Ja toch? Want als dit jouw antwoorden zijn, dan is DIT ook jouw werkelijkheid.
Wil je meer ENERGIE, dan zal je ervoor moeten zorgen dat je een shift gaat maken. Dat je Energie ook echt gaat uitnodigen in jouw leven. Dat je het welkom gaat heten, dat je in mogelijkheden gaat denken in plaats van onmogelijkheden. Uitdagingen gaat zien in plaats van problemen.

Waarom? Omdat je jezelf ECHT die ‘meer Energie’ gunt. Niet een beetje, niet half, nee.. ECHT.

 

Energie is alles. En het is vrij beschikbaar. Ook voor jou.

Waarom lukt het jou niet je energiek te voelen? Waarom slaap je ´s nachts zo slecht? Waarom voel je je bij het opstaan al moe? Hoe komt het dat je zo gevoelig bent voor prikkels? Waarom ben je het overzicht kwijt en leeft het leven jou in plaats van andersom? Waarom lukt het je niet om af te vallen?

Bij deze vragen kan ik jou helpen.

Iedereen is uniek.

We hebben allemaal ons eigen unieke biochemische profiel. Dit profiel is in kaart te brengen met behulp van een neurotransmitter analyse. Ons lichaam en ons brein wordt aangestuurd door 4 belangrijke neurotransmitters. Deze werken nauw met elkaar samen en zijn de basis van hoe jij je voelt, hoe je je gedraagt, hoe snel je ziek wordt, hoe snel je herstelt etc. etc.

De werking van deze neurotransmitters vormen jouw profiel. En in dit profiel liggen antwoorden op alle vragen hierboven. Wat voor jou een reden is dat je niet goed slaapt, niet afvalt, maar moe blijft, je niet kunt concentreren, vage chronische pijnklachten hebt….de reden hiervoor kan voor iedereen heel anders zijn. Daarom zie je dat kant en klare algemene oplossingen ook vaak van zo´n korte duur zijn. Jij bent uniek. Er is geen andere jij.

 

Alles is Energie.

Energie is alles.

 

Gun jij het jezelf om meer Energie je leven binnen te laten?

Gun je het jezelf om in te tappen op de ongekende mogelijkheden van het Universum? Gun je het jezelf om een shift te maken?

Informatie geneeskunde noemen ze dit. En dit is vrij nieuw, maar we gaan steeds meer deze richting op. We zijn zoveel krachtiger en kunnen zoveel meer dan we zelf denken en beseffen.

Ik persoonlijk kan jou niet meer energie geven. Ik kan je wel de weg wijzen daar naar toe. En ik kan je ook vertellen wat jouw persoonlijke profiel is. Antwoorden geven op dingen die je misschien van jezelf niet begrijpt, maar ergens zo logisch zijn als je de kennis maar had.

Alles is Energie.

Ook voeding.

Vooral voeding!

Voeding is energetische informatie voor onze lichaamscellen. Ons lichaam vertaalt deze informatie naar…. exact… Energie.

Of niet.

Veel voeding van tegenwoordig begrijpt ons lichaam niet en dan krijg je dus een tegenreactie. Met gevolgen waar je helemaal niet op zit te wachten.

 

Groei (persoonlijke ontwikkeling) is onze natuurlijke staat van zijn. Vandaag nodig ik jou uit om te kiezen. Bewust.

En uiteraard wil ik je heel graag helpen.

 

Ik wil je heel graag helpen in hoe je jouw bewustzijn over energie volledig kan shiften zodat je het jezelf echt gaat gunnen. Ik wil je leren hoe je dat doet. Ik wil je leren de vertaalslag van jouw persoonlijke profiel te maken. Ik wil je leren hoe jij je beste jij wordt, bent en blijft.

 

Liefs Annemarie

 

Mijn naam is Annemarie Bosman. Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige en Blue Zone lifestyle coach.

Blue Zones zijn gebieden op aarde waar mensen zeer oud worden en dat op een vitale en gelukkige wijze. De wetenschap heeft onderzoek gedaan naar de leefwijze van de mensen in deze gebieden. Deze kennis geef ik heel graag door, ook aan jou!

 

Hier kun je meer informatie vinden over de neurotransmitter analyse.
http://praktijkbuonappetito.nl/master-your-health/

 

Voor jou als lezer wil Annemarie graag een eenmalige korting aanbieden van maar liefst € 30.
Vraag de kortingscode voor de Neurotransmitter Analyse aan bij: Elly@boabalanca.nl

Een reactie op "De magie van Energie."

Laat wat van je horen

*

Pagina 1 van 11
Share This